Odluka dekanice o odobravanju dodatnog ispitnog roka koji će se održati od 28.-30. rujna

Odobrava se dodatni ispitni rok za polaganje ispita na studiju Talijanskog jezika i književnosti,  studiju Kulture i turizma, studiju Jezične i interkulturalne medijacije i studiju Kulture i turizma i Talijanskog jezika i kulture Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - Facoltà di Studi Interdisciplinari, Italiani e Culturali Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli u akademskoj godini 2019./2020. Dodatni ispitni rok (pismeni i usmeni dio ispita) za sve godine preddiplomskog i diplomskog studija održat će se od 28.-30. rujna 2020. godine

Prijavite se  "Virtualnu školu društvenih inovacija" koja se po prvi put održava ove godine i to u Puli od 5. do 16. listopada 2020. godine. Prijave su u tijeku, a detalje možete saznati u pozivu:

 


Upute za online upise u jesenskom...

Upute za online upise u jesenskom upisnom roku

Dominik Tomislav Vladić

Dragi brucoši, budući studenti Sveučilišta Jurja Dobile u Puli, zahvaljujemo vam na odabiru studijskih programa Sveučilišta Jurja Dobile u Puli.

Upisi na Sveučilištu Jurja Dobile u Puli će se provoditi online putem aplikacije Upisi UniPu. Aplikacija će biti dostupna na https://upisi.unipu.hr/ gdje će svaki korak biti opisan uputama. Više detalja možete pročitati u uputama koje smo pripremili i dostupne su putem ove poveznice:

Projektna konferencija europskog HERA...

Projektna konferencija europskog HERA projekta “The European Spa” posvećena izazovima pandemijskog turizma

Ivica Petrinić

Izazovi razvoja turizma posebnih interesa u pandemijskim uvjetima bili su glavna tema konferencije europskog HERA projekta “The European Spa”, koja je, nakon prethodnih konferencija održanih u povijesnim spa destinacijama u Nizozemskoj, Velikoj Britaniji i Njemačkoj, zbog aktualne pandemije, uspješno realizirana u virtualnom obliku.