Dobrodošli na internetsko sjedište Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije!

Ovo nije obična internetska stranica već prava komunikacijska platforma razvijena na Fakultetu elektrotehnike i računarstva Sveučilišta u Zagrebu (Quilt). Ona će nastavnicima, djelatnicima, studentima i našim partnerima omogućiti kvalitetniju online suradnju povezivanjem različitih tehnologija koje već koristimo za nastavne, poslovne i druge potrebe rada i učenja u XXI. stoljeću te novim funkcionalnostima koje do sada nismo imali na webu. Za detaljnije informacije, pitanja ili sugestije molimo da se slobodno javite Službi za informatičku podršku.


XIX. Tjedan talijanskog jezika u...

XIX. Tjedan talijanskog jezika u svijetu: poziv na javna predavanja Giuseppea O. Longa i Rosanne Bubola

Ivica Petrinić

Odsjek za talijanske studije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije poziva vas na manifestaciju XIX. Tjedan talijanskog jezika u svijetu koja će se održati u svečanoj dvorani Tone Peruško (I. M. Ronjgova 1) u petak 25. listopada 2019. s početkom u 12 sati. Na programu je predavanje profesora Giuseppea O. Longa pod nazivom Tra ragione ed emozione. Il teatro di Giuseppe O. Longo i predavanje Rosanne Bubola pod nazivom L’arte della menzogna - millennium bug.

Poziv za sudjelovanje na Okruglom...

Poziv za sudjelovanje na Okruglom stolu  „Intervencije umjetnika u javnom prostoru – prošlost i sadašnjost, mogućnost razvoja gradova“

Ivica Petrinić

Okrugli stol „Intervencije umjetnika u javnom prostoru – prošlost i sadašnjost, mogućnost razvoja gradova“, u organizaciji Hrvatskog udruženja interdisciplinarnih umjetnika - HUiU i Istarske kulturne agencije - IKA, održat će se  15. listopada 2019. od 17 do 20 sati u konferencijskoj dvorani Park Plaza Histrije u Puli.