LJILJANA TADIĆ KOMADINA:

UNWTO Affiliate Member


O vanjskom suradniku

Ljiljana Tadić Komadina

Zvanje: asistent

Funkcija: asistent

Lokacija:
Kabinet 11, Preradovićeva 1/1
Katedra/služba:
Fakultet za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije
Godina magistriranja:
2016.

Nastava

sveučilišni preddiplomski

sveučilišni diplomski

Životopis

Ljiljana Tadić Komadina diplomirala je 2016. godine njemački jezik i književnost –kulturološki smjer i povijest umjetnosti – nastavnički smjer na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu. Od 2018. godine studentica je poslijediplomskog (doktorskog) studija Nove paradigme obrazovanja, polje pedagogija, na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Od iste je godine asistentica na Fakultetu za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Sveučilišta u Puli te je predavačica u Ljetnoj školi hrvatskog i njemačkog jezika u organizaciji Fakulteta ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“ u suradnji s Fachhochschule Burgenland iz Eisenstadta.

Zaposlena je u Pučkom otvorenom učilištu u Labinu kao koordinatorica za EU projekte i suradnik je za pripremu i provedbu andragoških programa obrazovanja te je nastavnica njemačkog jezika u Srednjoj školi Mate Blažine Labin. Radi i kao predavač njemačkog jezika za potrebe tečaja njemačkog jezika pri Pučkom otvorenom učilištu Labin te je interpretatorica na cd-u uz priručnik „Herzlich willkommen“ autorice Elviane Frančule Tenčić.

Kao partner u projektu sudjelovala je u sljedećim projektima financiranih od strane Europske unije:  Istarska mreža znanja, obrazovanje nezaposlenih osoba za programe učenja stranih jezika za rad u djelatnosti smještaja i usluživanja hrane i pića, Projekt REI II, KRUG – kultura, umjetnost i građani. Od travnja 2019. godine koordinator je na projektu Rudnici baštine čiji je nositelj Pučko otvoreno učilište Labin. Cilj projekta je razviti programe osposobljavanja za interpretatore kulturne baštine i kuhare tradicijske kuhinje kao i unaprijediti stručna znanja i pedagoške vještine predavača u obrazovanju odraslih.