Jedna od vodećih tvrtki u davanju...

Jedna od vodećih tvrtki u davanju jezičnih usluga u regiji, IOLAR, gostovat će u četvrtak 26. listopada na Odjelu za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije, Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Gostujuće predavanje započinje u 13h, a održava se u dv. 28/4 u sklopu kolegija Noviji trendovi u prevoditeljstvu.

Voditeljica ljudskih resursa IOLAR-a, Hajdi Kosednar, predstavit će rad tvrtke, trendove na tržištu te nove izazove i prilike za tvrtke koje se bave pružanjem jezičnih usluga. IOLAR je uspješan davatelj jezičnih usluga ne samo zbog kvalitete svojih usluga nego i zbog razumijevanja zahtjeva klijenata za izdvojenim jezičnim uslugama i tehnologijama koje ih podupiru, a 2016. zauzeo je 7. mjesto među 20 najboljih davatelja jezičnih usluga u regiji. Na predavanju će biti riječi i o obrazovanju prevoditelja, a studentima će se predstaviti mogućnosti prakse kao i sudjelovanja na specijaliziranim konferencijama poput onih u organizaciji IOLAR-a, International Translation, Technology, Terminology Conference.

Više informacija o tvrtci i njezinim aktivnostima može se pronaći na www.iolar.com.

Zanimljivo predavanje otvoreno je za sve one koji se bave i/ili vole prevođenje i jednostavno žele o tome nešto više saznati.

Popis obavijesti