Šesto po redu međunarodno studentsko natjecanje Adria Student Innovation Contest (ASIC) 2018 u organizaciji Adria Hotel Forum-a (AHF) održano je 13. veljače u sklopu jedne od vodećih hotelsko-investicijskih konferencija u Europi koja se održava u Zagrebu u hotelu Sheraton (14.- 15. veljače 2018). Adria Hotel Forum okuplja stručnjake najvećih svjetskih hotelskih i investicijskih kompanija.

Studenti se smatraju najjačim pokretačima inovacija, projekata i proizvoda nove generacije. Svrha samog natječaja (međunarodnog karaktera) je prezentacija najboljih ideja i timova stručnjacima iz područja hotelijerstva i turizma. Tema ovogodišnjeg natječaja je bila “Novi hotelski brand”.

Studentice Silvija Kukuljević, Ella Antić i Katarina Jug koje su predstavljale peteročlani tim (osim navedenih, tim čine: Sandra Lorencin i Valentina Vajda) u drugom krugu natječaja, prezentirale su pred panelom žirija novoosmišljeni koncept hotela za turiste koji putuju s psima. Uspješna prezentacija inovativnog projekta, prepoznata je od strane žirija i nagrađena broncom, priznanjem i prigodnim nagradama.

Mentorice studenticama bile su Sanja Dolenec, mag. oec., izv. prof. dr. sc. Tea Golja, doc. dr. sc. Iva Slivar i doc. dr. sc. Tamara Floričić.

Čestitke cijelom timu na ostvarenom rezultatu.

 

Popis obavijesti