Iz medija o uspjehu studentica...

Turbulentno, nesigurno i teško predvidljivo okruženje pojedince i tvrtke „tjera“ na improvizaciju i „skretanje“ s već postojećih načina djelovanja i poslovanja. Jedini pravi način za pronalaženje tržišnih prilika je promatranje i prognoziranje trendova te analiza nedavnih događaja. Nova tržišna niša našeg turizma prepoznata je u profilu turista koji putuju s psima i nisu ih spremni ostavljati same za vrijeme odmora.

Projekt naziva DogMa hotel u potpunosti je prilagođen navedenom tržišnom segmentu i bio bi prvi svoje vrste koji djeluje u regiji. Kreiran je od strane peteročlanog tima, koji čine studentice FITIKS-a: Silvija Kukuljević, Ella Antić, Katarina Jug, Sandra Lorenzin i Valentina Vajda, uz skupinu mentorica: Sanja Dolenec, mag. oec., izv. prof. dr. sc. Tea Golja, doc. dr. sc. Iva Slivar i doc. dr. sc. Tamara Floričić.  

Inovativan projekt je predstavljen pred žirijem koji čine stručnjaci najvećih svjetskih hotelskih i investicijskih kompanija u sklopu međunarodnog studentskog natjecanja Adria Student Innovation Contest (ASIC) 2018 u organizaciji Adria Hotel Forum-a (AHF), na jednoj od vodećih hotelsko-investicijskih konferencija u Europi održanoj u Zagrebu u veljači 2018. godine. Projekt je ostvario odlično, treće mjesto.

Pročitajte cijeli članak autorice doc. dr. sc. Marinele Dropulić Ružić: 

Popis obavijesti