Emitirana 8. epizoda emisije Malo...

Radio Maestral (95.4 FM) prošlog je četvrtka, 30. travnja 2020. u 16 sati emitirao studentsku radijsku emisiju Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Malo kulture, malo turizma. U 8. epizodi tematiziran je preddiplomski sveučilišni studij Jezična i kulturna medijacija, a kroz temu su nas vodili Tin Katinić i Katarina Bratulić.

U prvom dijelu emisije razgovarali smo s doc.dr.sc. Tanjom Habrle, voditeljicom studija koja nam je pobliže objasnila karakteristike ovog studijskog programa koji se na FITIKS-u može upisati od prošle jeseni. U drugome dijelu razgovarali smo sa studentima koji su s nama podijelili svoja iskustva i poslali poruku budućim studentima, posebno onima koji su zainteresirani za teme jezika, prevođenja, različitih kultura i komunikacije. 

Tijekom emisije smo se zabavljali slušajući glazbene brojeve Marka Ronsona ft. Bruno Mars - Uptown Funk, Steviea Wondera - I Wish te Wake Me Up Before You Go-Go Wham!-a.

Ovim putem zahvaljujemo svima koji su nas u našem redovnom terminu slušali, a vas koji niste, pozivamo da to učinite putem Mix Clouda. Čujemo se krajem svibnja s noom temom i gostima. Do slušanja!

Popis obavijesti