Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Do daljnjega odgođeno snimanje i...

Dragi/e naši/e slušatelji/ce, 

unatoč našim naporima, tijekom pandemijske godine, da u snimanju emisije virtualnim putem doskočimo svim izazovima s kojima smo se susreli u tehničkom smislu, a nakon detaljne analize sadržaja posljednjih šest epizoda koje su tako i nastale, došli smo do zaključka da zvuk naše radijske emisije nije one kvalitete kakvu želimo postići, ni kakav se očekuje u radijskom eteru. Stoga smo, u dogovoru s Radio Maestralom, odlučili odgoditi snimanje novih epizoda emisije "Malo kulture, malo turizma" dok se epidemiološka situacija ne poboljša i dok se iz virtualnih učionica svi zajedno ne vratimo ponovno u one u zgradama Sveučilišta u Puli i u radijski studio. 

Zahvaljujemo svima koji ste posljednje tri godine slušali našu emisiju i bili uz nas na valovima Radio Maestrala (95.4 FM). Vjerujemo da ćemo se uskoro vratiti bolji i jači, s novim i zanimljivijim temama, još uzbudljivijim gostima i glazbenim brojevima.

Do tada nam budite zdravo i dobro i, uz puno pozdrava svih članova i voditeljice Medijske grupe FITIKS-a, do ponovnog slušanja!

Medijska grupa FITIKS-a

 

Popis obavijesti