Upisi

U multikulturnoj destinaciji s dvijetisućljetnom tradicijom studiraj:
Kulturu i turizam 
ili
kombiniraj Kulturu i turizam i Talijanski jezik i kulturu (dvopredmetni)
ili
Jezičnu i interkulturnu medijaciju

… kao dio naše i vaše svakodnevnice :)


Izazove budućnosti svladavamo interdisciplinarnim pristupom!

Nudimo multidisciplinarno obrazovno nastavno osoblje za zanimanja potrebna tržištu rada jer svaka je alternativa preskupa! Obrazovnom procesu pristupamo usklađujući se sa suvremenim trendovima obrazovanja u području kulture i turizma, talijanskog jezika i kulture i s globalnim tržištem rada. 

Kvalitetnim obrazovanjem do međunarodno prepoznatih kvalifikacija

Istražuj… Kako? Uključi se u praktične istraživačke projekte iz područja kulture i turizma, talijanskog jezika i kulture, jezične i interkulturne medijacije. Za one koji žele više nudimo mogućnosti provođenja znanstvenog istraživanja uz potporu mentora. 

Skupljaj iskustva... Kako? U suradnji s javnim i realnim sektorom uključuj se u brojne projekte, pokaži svoju kreativnost i inovativnost, zamisli sebe kao poduzetnika. Stručna praksa kod nas je obvezni kolegij!

Razvijaj svoje vještine i kompetencije... Kako? Tijekom studija potičemo suradničko učenje, kritičko promišljanje, pozivamo na kreativnost, inovativnost i interdisciplinarni pristup u promatranju izazova i ponudi mogućih rješenja. 

Učenje je kod nas zabavno... Kako? Terenska nastava kod nas je dio svakog kolegija. Timski rad kod nas je pravilo. Studijska putovanja jednostavno su neizostavna. Studentske aktivnosti podržavamo na prijedloge naših studenata. Razvijamo tvoje vještine govorništva i javnog nastupa. Naši studenti vode vlastitu radijsku emisiju Malo kulture, malo turizma. 

Putuj... Kako? Kroz terensku nastavu, studijska putovanja, aktivnost i predstavništvo u udrugama, a nudimo ti  studijski boravak na stranoj instituciji u sklopu ERASMUS+ programa mobilnosti studenata. Nezaboravna iskustva. Ponuda koja se ne može odbiti. Portugal, Španjolska, Italija, Rusija, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo…zvuči privlačno, zar ne? 

Budi spreman za tržište rada... Kako? Usvoji specifična znanja, vještine i kompetencije

#preddiplomski sveučilišni studij Kultura i turizam
#diplomski sveučilišni studij Kultura i turizam
#preddiplomski dvopredmetni studij Kultura i turizam i Talijanski jezik i kultura
#preddiplomski studij Jezična i interkulturna medijacija 

Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama:

FITIKS LinkedIn

FITIKS Instagram


Upiši se na FITIKS - sve obavijesti...

Upiši se na FITIKS - sve obavijesti vezane uz upise u ak. god. 2020./2021.

29. 5. 2020. u 13:21,
Ivica Petrinić

Poštovani budući studenti FITIKS-a, započele su prijave željenih studijskih programa. Mi vam nudimo zanimljive studijske programe iz područja humanističkih ili kombinacije humanističkih i društvenih područja znanosti.

Objavljen Natječaj za upis u I....

Objavljen Natječaj za upis u I. godinu studija u akademskoj godini 2020./2021.

20. 5. 2020. u 14:44,
Ivica Petrinić

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli objavilo je Natječaj za upis studenata u prvu godinu sveučilišnih preddiplomskih studija, prvu godinu integriranog preddiplomskog i diplomskog sveučilišnog studija i prvu godinu stručnih studija u akademskoj godini 2020./2021.


Brošura za buduće studente

Info-materijali


UNWTO Affiliate Member