Upisi

U multikulturnoj destinaciji s dvijetisućljetnom tradicijom studiraj:
Kulturu i turizam 
ili 
Talijanski jezik i književnost
ili
kombiniraj
ili
Jezičnu i interkulturnu medijacija

… kao dio naše i vaše svakodnevnice :)


Izazove budućnosti svladavamo interdisciplinarnim pristupom!

Nudimo multidisciplinarno obrazovno nastavno osoblje za zanimanja potrebna tržištu rada jer svaka je alternativa preskupa! Obrazovnom procesu pristupamo usklađujući se sa suvremenim trendovima obrazovanja u području kulture i turizma, talijanskog jezika i književnosti i s globalnim tržištem rada. 

Kvalitetnim obrazovanjem do međunarodno prepoznatih kvalifikacija

Istražuj… Kako? Uključi se u praktične istraživačke projekte iz područja kulture i turizma, talijanskog jezika i književnosti, jezične i interkulturne medijacije. Za one koji žele više nudimo mogućnosti provođenja znanstvenog istraživanja uz potporu mentora. 

Skupljaj iskustva... Kako? U suradnji s javnim i realnim sektorom uključuj se u brojne projekte, pokaži svoju kreativnost i inovativnost, zamisli sebe kao poduzetnika. Stručna praksa kod nas je obvezni kolegij!

Razvijaj svoje vještine i kompetencije... Kako? Tijekom studija potičemo suradničko učenje, kritičko promišljanje, pozivamo na kreativnost, inovativnost i interdisciplinarni pristup u promatranju izazova i ponudi mogućih rješenja. 

Učenje je kod nas zabavno... Kako? Terenska nastava kod nas je dio svakog kolegija. Timski rad kod nas je pravilo. Studijska putovanja jednostavno su neizostavna. Studentske aktivnosti podržavamo na prijedloge naših studenata. Razvijamo tvoje vještine govorništva i javnog nastupa. Naši studenti vode vlastitu radijsku emisiju Malo kulture, malo turizma. 

Putuj... Kako? Kroz terensku nastavu, studijska putovanja, aktivnost i predstavništvo u udrugama, a nudimo ti  studijski boravak na stranoj instituciji u sklopu ERASMUS+ programa mobilnosti studenata. Nezaboravna iskustva. Ponuda koja se ne može odbiti. Portugal, Španjolska, Italija, Rusija, Grčka, Ujedinjeno Kraljevstvo…zvuči privlačno, zar ne? 

Budi spreman za tržište rada... Kako? Usvoji specifična znanja, vještine i kompetencije

#preddiplomski sveučilišni studij Kultura i turizam
#diplomski sveučilišni studij Kultura i turizam 
#preddiplomski sveučilišni studij Talijanski jezik i književnost
#diplomski sveučilišni studij Talijanski jezik i književnost
#preddiplomski dvopredmetni studij Kultura i turizam i Talijanski jezik i kultura
#preddiplomski studij Jezična i interkulturna medijacija 

Ne zaboravi nas pratiti na društvenim mrežama:

FITIKS LinkedIn

FITIKS Instagram


Objavljen raspored upisa u I. godinu...

Objavljen raspored upisa u I. godinu preddiplomskih studija i integriranog preddiplomskog i diplomskog studija u ak. god. 2019./2020.

16. 7. 2019. u 14:04,
Ivica Petrinić

Sve informacije o rasporedu (vrijeme i mjesto) i postupku upisa možete pronaći na stranici:

Upisi u prve godine preddiplomskih...

Upisi u prve godine preddiplomskih studija obavljat će od 18. srpnja 2019. godine

15. 7. 2019. u 14:44,
Ivica Petrinić

Upisi će se obavljati isključivo prema rasporedu (po studijima i danima upisa) koji će biti objavljen na mrežnim stranicama sveučilišta najkasnije 17. srpnja 2019. godine. Uz raspored upisa bit će detaljno objašnjeno sve što kandidat mora uplatiti i učiniti prije upisa. Studenti su dužni poštivati vrijeme upisa i na upis doći u vremenu predviđenom rasporedom!

Upiši se na FITIKS - sve obavijesti...

Upiši se na FITIKS - sve obavijesti vezane uz upise u ak. god. 2019./2020.

11. 2. 2019. u 09:50,
Ivica Petrinić

Poštovani budući studenti FITIKS-a, započele su prijave željenih studijskih programa. Mi vam nudimo zanimljive studijske programe iz područja humanističkih ili kombinacije humanističkih i društvenih područja znanosti.

Brošura za buduće studente

Info-materijali


UNWTO Affiliate Member