Organizacija European Heritage Volunteers poziva vas na konferenciju "Volunteering for European Cultural Heritage" koja će se održati u Leipzigu od 8. do 10. studenog.

Konferencija će pokazati važnost volonterstva kao prikladnog alata za podizanje svijesti o važnosti kulturne baštine, očuvanje kulturne baštine, kao i za neformalno obrazovanje u području baštine. Ona će poslužiti kao platforma za predstavljanje primjera dobre prakse, razmjene iskustava i daljnje poticanje volonterskih projekata u području baštine diljem Europe. Okupiti će predstavnike organizacija i institucija koje su organizirale ili planiraju organizirati projekte volontiranja za baštinu kao i građane s osobnim iskustvom u volontiranju za kulturnu baštinu. Poseban naglasak stavljen je na projekte za studente i mlade profesionalce.

Program konferencije kao i ostale detalje o prijavi i sudjelovanju možete pronaći u priloženim dokumentima: prijavnica i program. Konferencija se održava u okviru Europske godine kulturne baštine.

Više informacija možete dobiti putem elektroničke pošte: info@heritagevolunteers.eu ili mrežne stranice: http://www.heritagevolunteers.eu/en/HeritagePromotionAndEducation/ConferenceVolunteeringForCulturalHeritage"

Popis obavijesti