Obavijesti
Druženje članova medijske grupe...
Na Fratarskom otoku je, u subotu 15. lipnja 2019. u poslijepodnevnim satima, održan posljednji susret Medijske grupe FITIKS-a u ovoj akademskoj godini s ciljem boljeg upoznavanja i čvršćeg povezivanja njenih članova. U ležernoj atmosferi, naravno, druženje je prošlo prebrzo. Ukratko - retrospektiva, planovi, nove ideje, plesanje, pjevanje, plivanje, igranje; uz more i roštilj.
Emitirana 5. epizoda emisije...
U četvrtak, 30. svibnja, u 16 sati na Radio Maestralu emitirana je 5. epizoda studentske radijske emisije FITIKS-a “Malo kulture, malo turizma”. Katarina Bratulić i Tin Katinić su i ovoga puta vodili emisiju, a središnja je tema bila suradnja studenata Sveučilišta s masovnim medijima.
U 5. epizodi radijske emisije o...
U četvrtak, 30. svibnja 2019. na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati možete poslušati 5. epizodu studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditelji su Katarina Bratulić i Tin Katinić, a epizoda je posvećena studentima Sveučilišta i njihovom medijskom angažmanu.
Emitirana 4. epizoda emisije „Malo...
U četvrtak, 25. travnja u 16 sati na radio Maestralu emitirana je 4. epizoda studentske emisije FITIKS-a Malo kulture, malo turizma . Ovoga puta se razgovaralo o međunarodnoj suradnji, a kroz emisiju su nas vodili Katarina Bratulić i Tin Katinić.
Međunarodna suradnja - središnja tema...
U četvrtak, 25. travnja 2019. na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati možete poslušati 4. epizodu studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA čiji su voditelji Katarina Bratulić i Tin Katinić. Središnja tema ove epizode emisije je - međunarodna suradnja.
Timski rad - ključ realizacije...
I dok smo sada već, dobrim dijelom, u ljetnom semestru, proljeće je stiglo i dani su dulji, članovi Medijske grupe FITIKS-a rade "punom parom" kako bi, i nadalje, svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu vama, slušateljima Radio Maestala i emisije Malo kulture, malo turizma , ponudili kvalitetne i zanimljive teme.  Okupljanje je početak, držati se zajedno je napredak, zajednički rad je uspjeh (Henry Ford). 
U petak, je, 29. ožujka s početkom u 16 sati, radi tehničkih poteškoća umjesto u isto vrijeme u regularnom terminu dan prije, na radio Maestralu emitirana treća epizoda radijske emisije FITIKS-a "Malo kulture malo turizma". Voditeljice treće emisije bile su Katarina Bratulić i Ivana Ivanušec, a središnja je tema bilo predstavljanje novih studijskih programa našega Fakulteta.
3. epizoda emisije o novim studijskim...
U četvrtak, 28. ožujka 2019. na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati, možete poslušati treću epizodu radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditeljice su, ovaj put, Katarina Bratulić i Ivana Ivanušec, a epizoda je posvećena predstavljanju novih studijskih programa našega Fakulteta.
Prvo službeno fotografiranje i...
Vrijeme ispita je završilo, započeo je novi semestar i članovi Medijske grupe FITIKS-a ponovno su na okupu.  Zvukovi blica, dobra atmosfera, puno smijeha, opuštenost i ležernost , tako bi se mogao opisati naš posljednji, redovni, tjedni sastanak. Kako bi slušatelji naše članove mogli ne samo čuti, već i vidjeti, prošloga smo se tjedna svi zajedno fotografirali u prostoru gdje se inače održavaju nastava, a u posljednje vrijeme i sastanci.
U četvrtak, 28. veljače s početkom u 16 sati na Radio Maestralu, emitirana je druga epizoda radijske emisije FITIKS-a Malo kulture, malo turizma . Voditelji emisije bili su Ivana Ivanušec i Nikola Dubroja, a središnja tema - kulturna baština i fortifikacije.  
Kulturna baština i fortifikacije -...
U četvrtak, 28. veljače 2019., na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati možete poslušati 2. epizodu polusatne studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditelji su Nikola Dubroja i Ivana Ivanušec, a središnja tema - kulturna baština i fortifikacije.
Radijska emisija FITIKS-a dobila svoj...
Medijska grupa FITIKS-a može se pohvaliti službenim logom za radijsku emisiju Malo kulture, malo turizma po kojemu će biti prepoznatljiva na raznim platformama. U nastavku donosimo proces koji smo prošli u izradi konačne inačice. 
U četvrtak 31. siječnja s početkom u 17 sati na Radio Maestralu je emitirana prva epizoda radijske emisije FITIKS-a,  Malo kulture, malo turizma , u kojoj ste imali prilike čuti na čemu su studenti, članovi Medijske grupe, radili protekla dva mjeseca. Voditeljice emisije bile su Katarina Bratulić i Leticija Božac, a središnja tema – novosti. 
Počinje emitiranje radijske...
Radijska grupa FITIKS-a vam sa zadovoljstvom najavljuje da od četvrtka, 31. siječnja 2019., na Radio Maestralu (95.4 FM) možete jednom mjesečno poslušati polusatnu studentsku radijsku emisiju Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije "Malo kulture, malo turizma". Prva epizoda će biti emitirana u 17 sati.