Kulturna baština i fortifikacije -...

U četvrtak, 28. veljače 2019., na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati možete poslušati 2. epizodu polusatne studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditelji su Nikola Dubroja i Ivana Ivanušec, a središnja tema - kulturna baština i fortifikacije.

Pun studio novosti, ovoga puta donosi manje vijesti zbog bogatijega sadržaja u preostala dva bloka. Prenosimo, stoga, dvije najvažnije, prema sudu redakcije, a pretraživanje ostalih prepuštamo vama.

Ovoga puta je "Svakoga gosta dvadesetak minuta dosta". Ugostili smo naše profesorice – izv. prof. dr. sc. Kristinu Afrić Rakitovac i doc. dr. sc. Natašu Urošević. S njima je Klara Tuličić razgovarala o znanstvenoj monografiji naslova Models of Valorisation of Cultural Heritage in Sustainable Tourism / Modeli valorizacije kulturne baštine i održivog turizma, čije su urednice.

Nakon toga vas pozivamo da nastavite Studirati s nama na temu fortifikacija. Osim teorijskog dijela u kojemu možete saznati više o tome što su, čemu su služile i kako se danas koriste, student druge godine Kulture i turizma, Marko Orbović, predstavlja svoje kreativne ideje o mogućnosti integracije pulskih fortifikacija, i onih u njenoj okolici, u jedan kulturno-turistički proizvod.

Slušajte nas, dakle, 28. veljače u 16 sati na Radio Maestralu!

Popis obavijesti