Prvo službeno fotografiranje i...

Vrijeme ispita je završilo, započeo je novi semestar i članovi Medijske grupe FITIKS-a ponovno su na okupu. Zvukovi blica, dobra atmosfera, puno smijeha, opuštenost i ležernost, tako bi se mogao opisati naš posljednji, redovni, tjedni sastanak. Kako bi slušatelji naše članove mogli ne samo čuti, već i vidjeti, prošloga smo se tjedna svi zajedno fotografirali u prostoru gdje se inače održavaju nastava, a u posljednje vrijeme i sastanci.

Naime, u početku smo se sastajali u profesoričinu kabinetu, no s obzirom na to da grupa danas broji 11 aktivnih članova, trebali smo prostranije mjesto. Osim toga, Medijska grupa u ovom sastavu aktivno radi već nekoliko mjeseci, osnovana je početkom listopada 2018. godine, pa je izrada službenih fotografija logičan slijed zbivanja.

Za plan, fotografsku i snimateljsku opremu, ideje, rekvizite te samo fotografiranje i snimanje pobrinule su se Ivana i Andrea, uz pomoć ostalih članova koji su aktivno surađivali u ovom procesu. One i inače fotografiraju i snimaju za potrebe praćenja i informiranja javnosti o realizaciji svih aktivnosti Medijske grupe FITIKS-a i sve dosadašnje fotografije objavljene na informativnim i društvenim medijima, njihov su rad.   

Osim fotografija, snimile su i kratki video-klip koji će se ubuduće koristiti kao uvod u video-uracima o radu Medijske grupe. Još je, naravno, mnogo ideja o tome na koji se sve način mogu iskoristiti realizirane fotografije i snimci pa nas redovito nas pratite kako biste to i saznali.

Od sada, dakle - vidimo se, slušamo se...

Popis obavijesti