3. epizoda emisije o novim studijskim...

U četvrtak, 28. ožujka 2019. na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati, možete poslušati treću epizodu radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditeljice su, ovaj put, Katarina Bratulić i Ivana Ivanušec, a epizoda je posvećena predstavljanju novih studijskih programa našega Fakulteta.

Kao i u dosadašnjim epizodama, Pun studio novosti donosi mjesečni pregled zanimljivih vijesti iz područja kulture i turizma koje nisu previše popularizirane, a ovoga mjeseca naša redakcija izvojila je njih sedam.

U drugome bloku Svakog gosta deset minuta dosta, ugostili smo prodekanicu i predstojnicu Odsjeka za talijanske studije, doc. dr. sc. Elianu Moscarda Mirković. S njom je, o najvažnijim informacijama vezanima za nove sveučilišne studijske programe: jednopredmetni studij Jezična i interkulturalna intermedijacija te dvopredmetni studij Kultura i turizam i Talijanski jezik i kultura, na talijanskom jeziku razgovarao Matteo Legović, student druge godine studija Kultura i turizam. Osim prodekanice, u ovome bloku uzeli smo izjavu i od predsjednice novoosnovane Udruge studenata i ALUMNI-ja FITIKS-a, Hermine Maras Benassi, koja je ukratko predstavila ciljeve i aktivnosti Udruge.

U posljednjem bloku emisije, Studiraj s nama, poslušajte više o središnjim temama tih studijskih programa iz znanstvene perspektive. Također, donosimo i dojmove naših profesora koji su prošloga mjeseca prezentirali naše Sveučilište i Fakultet u pedesetak srednjih škola diljem Hrvatske.

Detaljnije - 28. ožujka u 16 sati na Radio Maestralu.

Popis obavijesti