Timski rad - ključ realizacije...

I dok smo sada već, dobrim dijelom, u ljetnom semestru, proljeće je stiglo i dani su dulji, članovi Medijske grupe FITIKS-a rade "punom parom" kako bi, i nadalje, svakog posljednjeg četvrtka u mjesecu vama, slušateljima Radio Maestala i emisije Malo kulture, malo turizma, ponudili kvalitetne i zanimljive teme. Okupljanje je početak, držati se zajedno je napredak, zajednički rad je uspjeh (Henry Ford). 

Ključ uspjeha rada Medijske grupe FITIKS-a je timski rad koji počiva na snažnoj individualnoj i grupnoj motivaciji, želji za učenjem i novim iskustvima, složnosti, ustrajnosti, pozitivnoj energiji te kvalitetnoj organizaciji i koordinaciji. Osim sudjelovanja na redakcijskim sastancima, koji se održavaju svakoga četvrtka u podne, članovi Medijske grupe FITIKS-a svakodnevno komuniciraju kako bi se konzultirali, pritom si dajući sugestije i konstruktivnu kritiku, i uskladili. Svaki član/ica je zadužen/a za obavljanje jednoga ili više poslova, od kojih neke direktno ostvaruju uz pomoć djelatnika Radio Maestrala. Emisija „Malo kulture, malo turizma“, dakle, nastaje - timskim radom. 

Nikada nemojte sumnjati da mala skupina promišljenih, predanih građana može promijeniti svijet; doista, to je jedina stvar koja ikada i jest (Margaret Mead).

Video o timskom duhu, s proteklih nekoliko sastanaka, pripremile su Ivana i Andrea i možete ga pogledati na Youtube kanalu FITIKS-a - www.youtube.com/c/fitiks 

A kako je tema sljedeće emisije do sljedećega tjedna tajna, u slučaju da do sada još niste poslušali nijednu epizodu emisije ili vam je koja promaknula, poslušajte nas putem platforme Mixcloud - www.mixcloud.com/radio_fitiks/

Do čitanja i slušanja, timski pozdrav!

Popis obavijesti