U 5. epizodi radijske emisije o...

U četvrtak, 30. svibnja 2019. na Radio Maestralu (95.4 FM) u 16 sati možete poslušati 5. epizodu studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije - MALO KULTURE, MALO TURIZMA. Voditelji su Katarina Bratulić i Tin Katinić, a epizoda je posvećena studentima Sveučilišta i njihovom medijskom angažmanu.

Redakcija vijesti u Punom studiju novosti donosi desetak manje popularnih vijesti iz kulture i turizma koje je iz raznih medija prikupljala tijekom mjeseca svibnja. Izdvajamo izbor najljepše europske plaže u 2019. godini kojeg provodi portal European Best Destination, a prema kojemu je titulu ponijela Pasjača u Konavlima, dok je plaža Nugal na Makarskoj rivijeri osvojila 3. mjesto.

U drugome bloku, Svakog gosta deset minuta dosta, razgovaramo sa studenticama Matejom Kelemenić i Mateom Glavinić, urednicama tjedne studentske radijske emisije “Radio X-ica” koja se već tradicionalno emitira na HRT Radio Puli. Emisija je namjenjena ponajviše pulskim studentima, a bavi se temama vezanima uz studentski život.

U posljednjem bloku, Studiraj s nama, slušatelje ćemo upoznati s (masovnim) medijima i njihovom podjelom, a potom ćemo ukratko prikazati koje su to sve emisije čija su središnja tema pulsko sveučilište i studenti. Ističemo emisiju "Indeks" u suradnji s regionalnom istarskom televizijom TV NOVA-om.

Više o medijima i studentima poslušajte u našoj 5. epizodi emisije – 30. svibnja u 16 sati na Radio Maestralu!

Popis obavijesti