Emitirana 5. epizoda emisije...

U četvrtak, 30. svibnja, u 16 sati na Radio Maestralu emitirana je 5. epizoda studentske radijske emisije FITIKS-a “Malo kulture, malo turizma”. Katarina Bratulić i Tin Katinić su i ovoga puta vodili emisiju, a središnja je tema bila suradnja studenata Sveučilišta s masovnim medijima.

Redakcija vijesti prošloga je mjeseca za Pun studio novosti prikupila i izdvojila ukupno 11 vijesti s područja kulture i turizma. Spomenimo samo onu da je u Zagrebu predstavljen program za 66. Pulski film festival koji će se održavati od 13. do 21. srpnja, a ove će ga godine po prvi put posjetiti Christian June - direktor filmskog odjela Filmskog festivala u Cannesu.

Katarini i Tinu su se ovog mjeseca u drugom bloku Svakoga gosta 10 minuta dosta pridružile urednice emisije „Radio x-ica“. Od njih smo saznali čime se konkretno ta emisija bavi, kada se emitira te kome je ponajviše namjenjena.

U trećem su bloku Studiraj s nama voditelji razgovarali o sveučilištu i medijima općenito, a u svemu tome im je pomogla Lucija Herenčić koja se bavila istraživanjem te tematike. Naime, nakon što su definirali što su to mediji i kako se dijele, voditelji su upoznali slušatelje s emisijama čija su središnja tema pulsko sveučilište i studenti. Osim studentskih radijskih emisija Malo kultre, malo turizma i Radio X-ica, TV Nova producira televizijsku emisiju Indeks namijenjenu studentima i studenstkome životu u Puli, o kojoj je u izjavi nešto više rekla njezina urednica i novinarka Ana Percan Zadravec.

Cijelu emisiju, kao i do sada, možete poslušati na MixCloud-u. 

Popis obavijesti