OBAVIJESTI:

UNWTO Affiliate Member


Predstavljamo nove članove Medijske...

Medijska grupa FITIKS-a je, podsjećamo, odnedavno u novom sastavu i producira dodatne sadržaje. Stoga želimo javno predstaviti naše nove članove. 

Radijskoj sekciji su se pridružili Luka Milković s prve i Lana Knezić s druge godine preddiplomskog te Mihael Stojanović s prve godine diplomskog studija Kulture i turizma. Uloge i zaduženja podijeljeni su s obzirom na kompetencije i motivaciju studenata, a njihova predanost radu i kreativnost čuti će se već u prvoj sljedećoj, sedmoj epizodi radijske emisije FITIKS-a Malo kulture, malo turizma.

Članovima Medijske grupe, angažiranima na produkciji podcast-a "S kave na kavu", samoinicijativno se i volonterski pridružio Tijan Kusačić. Riječ je o kinematografu koji radi s kamerama i vizualijama te snima filmove i do sada je, u tom kontekstu, surađivao s organizatorima brojnih manifestacija. On svojim stručnim savjetima i iskustvom aktivno doprinosi produkciji u suradnji s članovima Multimedijske sekcije.

Ovim putem zahvaljujemo novim članovima što su se uključili u rad Medijske grupe i, naravno, ostavljamo vrata otvorena svim studentima s FITIKS-a koji se u bilo kojem trenu tijekom akademske godine požele pridružiti našem timu, neovisno o službenom pozivu novim članovima.

Pratite nas redovito na našim stranicama jer uskoro stižu informacije o novoj epizodi emisije Malo kulture, malo turizma u kojoj s nama slavite - karneval! Do skorog čitanja.  

 

 

Popis obavijesti