Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Emitirana 13. epizoda emisije Malo...

Radio Maestral (95.4 FM) je 28. siječnja 2021. u 16 sati emitirao 13. epizodu studentske radijske emisije Fakulteta za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije Malo kulture, malo turizma u koja propituje odnos kazališta i mladih danas, posebno u izvanrednim okolnostima uzrokovanih pandemijom. Kroz emisiju su nas, kao i do sada, vodili Katarina Bratulić i Tin Katinić.

Prvi blok ove epizode emisije donosi teorijsko-povijesni pregled kazališta. Naglasak je stavljen na rad Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula i izazovima koje je pred njega postavila aktualna epidemiološka situacija. U drugom bloku ječlanica medijske grupe, Mia Pustijanac razgovarala s Aleksandrom Bančićem, dramskim pedagogom Istarskog narodnog kazališta - Gradskog kazališta Pula. U emisiji smo čuli i nekoliko izjava kolega studenata koji odgovaraju na pitanje koliko često odlaze u kazalište i zašto. 

Tijekom emisije smo se zabavljali slušajući glazbene brojeve u izvedbi kolega iz Dramskog studija INK i naših studenata; Nikole Dubroja - Heroj bez granica i ElSea - Dance for my life.

Ako ste propustili emisiju u redovnom terminu, istu smo postavili na MixCloud FITIKS-a  pa ju svakako poslušajte:

Čujemo se krajem veljače s novom temom i gostima. Do slušanja!

Popis obavijesti