Dana 10. srpnja 2019. godine Ured za partnerstvo i projekte posjetile su tri kolegice sa Armenian State University of Economics. Voditeljica Ureda za Partnerstvo i projekte, dr. sc. Ivona Peternel, ugostila je Shushan Movsisyan (Research Center- AMBERD), Manush Kalantaryan (Department of Marketing and Business Organization, Chair of Marketing) and Arpine Hakobyan (Chair of Managerial accounting and auditing). 

Predstavile su djelokrug rada svojih odjela, a razgovor je išao u smjeru razmatranja potencijalnih mogućnosti za razvijanje i jačanje već postojeće i uspješne suradnje. Kolegice su upoznate sa fakultetima i odjelima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. U sklopu sastanka kolegice su obišle Studentski centar Pula i Sveučilišnu knjižnicu Pula. Dana 12. srpnja 2019. godine Sanja Dolenec, mag. oec. ugostila je kolegice te su upoznate s Fakultetom za interdisciplinarne, talijanske i kulturološke studije. 

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Armenian State University of Economics ostvaruju uspješnu suradnju. Studenti i (ne)nastavno osoblje, u oba slučaja, zadovoljnji su stečenim znanjem i vještinama ostvarenim tijekom Erasmus+ mobilnosti. Posjet kolegica završio je na obostrano zadovoljstvo s prijedlozima za buduću suradnju. 

 

Popis obavijesti