Dragi mladi talenti, pozivamo vas na sudjelovanje u prvom ciklusu DA-SPACE Open Innovation Laba. Sedam poduzeća/javnih institucija iz regije (Eurokonzalting, Maistra, Uniline, Infobip, Grad Buzet, IRENA i Istarska županija), zajedno s timom mladih talenata, tražiti će inovativna rješenja za pripremljene izazove. Prvi ciklus će se održati u trajanju pet mjeseci, u laboratoriju opremljenom za potrebe timskog rada i edukacije, uz konstanto mentorstvo i kvalitetnu edukaciju. Tko se može prijaviti? Studenti, diplomirani studenti, ali i svi ostali zainteresirani kreativci...

Zašto se prijaviti? Radi stjecanja poduzetničkih vještina, mogućnosti zapošljavanja, kvalitetnog mentorstva, kvalitetne edukacije od strane hrvatskih i inozemnih stručnjaka, razvijanja inovativnog i kreativnog razmišljanja, umrežavanja na lokalnoj i regionalnoj razini te brojnih drugih mogućnosti. 

Kako se prijaviti? Link za prijavu dostupan je na http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/da-space/section/unipu-oi-lab-croatia. Prijava je na engleskom jeziku, uz slanje životopisa i motivacijskog pisma.

Rok prijave: 22.12.2017.

Naš laboratorij je uspostavljen uz potporu Istarske županije, a nalazi se na Rektoratu (Zagrebačka 30), u blizini je sastavnica Sveučilišta i Studentskog centra.

Ukoliko ste zainteresirani za prijavu, pozivamo Vas da nam se pridružite, a u slučaju pitanja slobodno se obratite našem lab manageru na mtubic@unipu.hr. Više informacija o projektu DA-SPACE, Interreg Danube Transnational Programme, dostupno je na http://www.interreg-danube.eu/approved-projects/da-space.

Veselimo se Vašim prijavama!

DA-SPACE Projektni tim

Početak projekta: 1.1.2017.
Završetak projekta: 30.06.2019.
Ukupni budžet: 1.787.166,50 EUR
ERDF: 1.342.128,75 EUR
IPA: 176.962,77 EUR

Projekt je sufinanciran fondovima Europske Unije (ERDF, IPA)
www.interreg-danube.eu/da-space

Popis obavijesti