Projekt sufinancira Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj kroz Operativni program Konkurentnost i kohezija.

Donator


Dobrodošli na stranicu projekta "Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula"


Novosti
Na početnoj konferenciji predstavljen...

Na početnoj konferenciji predstavljen projekt "Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula"

Ivica Petrinić

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli i Studentski centar Pula održali su početnu konferenciju projekta „Proširenje infrastrukture studentskih smještajnih kapaciteta Studentskog doma Pula“ u ponedjeljak 16. prosinca 2019. godine s početkom u 11 sati na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli, na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković“.

Započinjemo analizu tržišta u svrhu...

Započinjemo analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom

Ivica Petrinić

Naručitelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli sukladno članku 198. Zakona o javnoj nabavi (NN br. 120/16), prije pokretanja postupka javne nabave provodi analizu tržišta u svrhu pripreme nabave i informiranja gospodarskih subjekata o svojim planovima i zahtjevima u vezi s nabavom. Naručitelj Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, traži ili prihvaća savjet neovisnih stručnjaka, nadležnih tijela ili sudionika na tržištu koji može koristiti u planiranju i provedbi postupka nabave te izradi dokumentacije o nabavi, pod uvjetom da takvi savjeti ne dovode do narušavanja tržišnog natjecanja te da ne krše načelazabrane diskriminacije i transparentnosti.

Iz medija: Sveučilištu stiže...

Iz medija: Sveučilištu stiže građevinska dozvola za proširenje pulskog studentskog kampusa

Ivica Petrinić

Idući tjedan stiže građevinska dozvola za proširenje pulskog studentskog kampusa, kazao je ravnatelj Studentskog centra Miodrag Čerina na današnjem "Danu otvorenih vrata EU projekata". Kako je podsjetio, prvi studentski dom u Istri otvoren je na ovoj mjestu, u krugu pulske bolnice, 1. listopada 2015. godine sa 136 kreveta, multifunkcionalnom dvoranom, informatičkom učionicom, praonicom rublja, prostorom za tulume i prvim studentskim restoranom.

Iz medija: Započele pripreme za...

Iz medija: Započele pripreme za gradnju novih studentskih paviljona

Ivica Petrinić

Nakon postupka izrade projektne dokumentacije, ishodovanja potrebnih suglasnosti te podnesenog zahtjeva za izdavanje građevinske dozvole, od ovog je tjedna i fizički vidljiv početak priprema za izgradnju i rekonstrukciju novih smještajnih kapaciteta za studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli. Pripremni radovi započeti su demontažom postrojenja, odnosno ispražnjavanjem zgrada nekadašnje bolničke praonice rublja i kotlovnice. Izrađuje se nova interna elektroinstalacijska mreža za priključenje i prespajanje studentskog restorana na trajni priključak, kao i uspostava priključka za buduće gradilište, a isti će priključak služiti i za nove objekte.

Iz medija: Razgovor s ravnateljem...

Iz medija: Razgovor s ravnateljem Studentskog centra Pula (TV Nova)

Ivica Petrinić

Ravnatelj SCPU-a najavljuje početak radova te opisuje što će sve studenti dobiti izgradnjom dvaju novih studentskih paviljona...