Studiraj u Puli - na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli!

Iskustva i kompetencije koje se stječu studiranjem na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli prepoznate su na tržištu rada te pružaju studentu snalaženje u budućim poslovnim izazovima i sustavan razvoj karijere za cijeli život.

Od utorka 20. listopada nastava se u potpunosti održava na daljinu

Nastava na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli će se do daljnjega održavati na daljinu. U slučaju eventualnog poboljšanja epidemiološke situacije uvest će se ponovo hibridna, mješovita nastava. Studentima, koji zbog objektivnih razloga neće moći pratiti kontaktnu nastavu (zdravstvene teškoće, smještaj i sl.), bit će omogućena nastava na daljinu u realnom vremenu do kraja semestra. Sve vrste ispita do kraja semestra održavat će se za sve studente na isti način, na daljinu.

Uprava Sveučilišta


 

Brigitte Le Normand: Rijeka in Flux

Srijeda, 16. prosinca 2020., 18 sati

BigBlueButton virtual room (pri ulasku upišite svoje ime)

Brigitte Le Normand: Rijeka in Flux

Brigitte Le Normand, izvanredna profesorica povijesti na Sveučilištu British Columbia Okanagan, autorica studija o urbanizaciji i migracijama radnika u socijalističkoj Jugoslaviji te voditeljica projekta „Rijeka in Flux: granice i urbane promjene poslije Drugog svjetskog rata“, peta je gošća Zimskog semestra CKPIS-a. Održat će predavanje „Using technology to engage publics on complicated histories: the Rijeka in Flux app.“ kojim će predstaviti rad na interdisciplinarnom projektu te aplikaciju koja pomaže u razumijevanju povijesti Rijeke i omogućuje interakciju s prošlošću grada.

Više informacija: Događanja CKPIS-a

Photo by Prachatai https://www.flickr.com/photos/prachatai/49718934141/

U sklopu istraživanja čiji je opći cilj ispitati kako maske za lice djeluju na neke aspekte života građana Republike Hrvatske provodi se online anketiranje.

Molimo vas da izdvojite 15 minuta vremena kako bi ispunili ovaj sasvim anonimni upitnik:


Javne stranice za studente

Najvažnije obavijesti studenti nalaze na internetskoj stranici sastavnice na kojoj studiraju, u rubrici "Za studente".

Ured za studente i obrazovne programe

Obavijesti i kontaktne podatke Ureda za studente i obrazovne programe (referada) pronaći ćete na web stranici Ureda.

Intranet stranice za studente

Na studentskom intranetu pronađite kolegije na koje ste trenutno upisani, pogledajte detaljne informacije o kolegiju, čitajte obavijesti, a na svakoj stranici kolegija imate i poveznicu prema e-učenje stranici kolegija (ako se koristi).


 

Iz medija: Na Sveučilištu održana...

Iz medija: Na Sveučilištu održana press konferencija uoči Europske noći istraživača

Dominik Tomislav Vladić

Jučer, 28. rujna 2022. godine održana je press konferencija na Rektoratu Sveučilišta Juraj Dobrile u Puli uoči nadolazeće Europske noći istraživača. Ovogodišnje događanje, koje se obilježava diljem Europe s ciljem popularizacije znanosti, zakazano je za petak, 30. rujna 2022. godine od 17 do 20 sati na Studentskom trgu i Stanici 50 (FET).

Voditeljica Ureda za partnerstvo i projekte te voditeljica projekta Europske noći istraživača Ivona Peternel, u ime Filozofskog fakulteta Samanta Milotić Bančić i Matija Jelača te Moira Buršić i Neven Iveša s Fakulteta prirodnih znanosti predstavili su ovogodišnji program. 
Više detalja možete pročitati u objavama na portalima Glasa Istre i Regional Express-a.
 

Radionica Bionički sustavi - raSTEM...

Radionica Bionički sustavi - raSTEM projekt

Dominik Tomislav Vladić

Oduvijek ste htjeli postati lovac na risove? A jeste li znali da jedan šišmiš pojede 1000 komarac u jednoj noći? Volite transformerse? Jeste li ikad čuli za vodenu džunglu? 

Jako puno pitanja sa svi odgovori na ova i još mnoga pitanja možete dobiti u subotu na prvom sajmu u sklopu projekta raSTEM.

Pridružite nam se u Tičanu 1. listopada 2022. na STEM sajmu sa mnoštvom znanstvenih radionica za djecu i mlade. Radionice će biti prilagođene različitim dobnim skupinama a sudjelovanje je moguće uz prethodnu prijavu na mrežnim stranicama: https://astro.hr/projekt-rastem/

Požurite jer je broj mjesta ograničen.

Dođite, nešto ćemo iskemijati! :-)

Više