Opcije pristupačnosti Pristupačnost

Javne stranice za studente

Najvažnije obavijesti studenti nalaze na internetskoj stranici sastavnice na kojoj studiraju, u rubrici "Za studente".

Intranet stranice za studente

Na studentskom intranetu pronađite kolegije na koje ste trenutno upisani, pogledajte detaljne informacije o kolegiju, čitajte obavijesti, a na svakoj stranici kolegija imate i poveznicu prema e-učenje stranici kolegija (ako se koristi):

Obavijesti za studente


Natječaj za dodjelu stipendija Vlade...

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Narodne Republike Kine u akademskoj godini 2021./2022.

Ivica Petrinić

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s Veleposlanstvom Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj, pozivaju na podnošenje prijava za dodjelu stipendija Vlade Narodne Republike Kine u akademskoj godini 2021./2022.

Rezultati Natječaja za dodjelu...

Rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli

Ivica Petrinić

Obavještavaju se studenti da je utvrđena konačna rang-lista studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratnu potporu (pomoć) zbog slabijeg socio-ekonomskog statusa u akademskoj godini 2020./2021. godini. U nastavku možete pronaći konačnu rang-listu studenata i studentica koji su ostvarili pravo na jednokratnu potporu (pomoć) i obrazac koji je potrebno popuniti.

Privremeni rezultati Natječaja za...

Privremeni rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne pomoći

Ana Brodarič

Povjerenstvo za provedbu Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa nakon pregleda cjelokupne dokumentacije utvrdilo je da u propisanom roku na Natječaj pristiglo ukupno 72 prijave. Od ukupno pristiglih prijava 33 prijave isključene su iz natječajnog postupka i to 9 prijava jer prosječni mjesečni prihodi po članu zajedničkog kućanstva prelazi 65% proračunske osnovice, a koji je poseban uvjet propisan točkom III. predmetnog Natječaja, a 23 prijave jer nisu dostavljene potvrde nadležne porezne uprave na temelju kojih bi se dokazalo ispunjavanje posebnog uvjeta ili su dostavljene potvrde nadležne porezne uprave za 2019. godinu što nije propisano uvjetima natječaja

Informacija o studentskim iskaznicama...

Informacija o studentskim iskaznicama uz upis u akademsku godinu 2020./2021.

Dominik Tomislav Vladić

Od strane Ureda za studente i obrazovne programe kreirane su studentske iskaznice za studente koji su dostavili potrebno:

  • fotografiju dimenzija 10x15 cm (skeniranu)
  • i sliku potpisa crnim markerom na bijelom papiru

Ovime pozivamo studente koji nisu izvršili svoju obvezu da navedeno dostave na e-mail adrese djelatnika Ureda za studente i obrazovne programe po sastavnicama.

Više
Natječaj za financiranje studentskih...

Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti za 2020. godinu

Ivica Petrinić

Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 24. srpnja 2020. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti za 2020. godinu.

Natječaj za sufinanciranje troškova...

Natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza studenata polaznika međunarodnih programa mobilnosti ERASMUS + i CEEPUS

Ivica Petrinić

Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 25. veljače 2020. godine raspisuje Natječaj za sufinanciranje troškova prijevoza studenata polaznika međunarodnih programa mobilnosti ERASMUS + i CEEPUS.

Natječaj za financiranje studentskih...

Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti

Ivica Petrinić

Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 21. siječnja 2020. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti.

Natječaj za financiranje studentskih...

Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske ogranizacije ili pojedini studenti

Ivica Petrinić

Na temelju članka 12. stavka 3. Zakona o studentskom zboru i drugim studentskim organizacijama, a sukladno članku 5. Pravilnika o financiranju Studentskog zbora Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli i studentskih programa, Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli dana 14. listopada 2019. godine raspisuje Natječaj za financiranje studentskih programa koje provode studentske organizacije ili pojedini studenti za 2019. godinu ( za preostali iznos sredstava).

Više
Ministarstvo znanosti i obrazovanja...

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje javni natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2020./2021.

Ivica Petrinić

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2020./2021. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Evidencija studenata s invaliditetom...

Evidencija studenata s invaliditetom koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli

Ivica Petrinić

Sveučilište Jurja Dobrile u Puli će tijekom akademske godine 2020./2021. organizirati potporu studentima s motoričkim poremećajima na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli. Potpora se organizira pomoću studenta - asistenta u nastavi. Za odabir asistenata u nastavi Sveučilište će raspisati natječaj koji će biti dostupan na službenim sveučilišnim mrežnim stranicama. Potpora za studente s motoričkim poremećajima (60% i više) može uključivati potporu pri kretanju (odlazak i dolazak na fakultet te kretanje po prostoru, rješavanje administrativnih procedura, nabavu literature, fotokopiranje) te pomoć u praćenju nastave, a sve u skladu s unaprijed definiranim potrebama studenata s invaliditetom.

Pravo prednosti pri upisu

Pravo prednosti pri upisu

Dominik Tomislav Vladić

Temeljem Pravila o uvjetima, postupku prijave, provedbi ispita za upis i rangiranju kandidata na studijske programe koji možete pronaći na poveznici: https://www.azvo.hr/images/stories/propisi/Pravila.pdf

Kandidati koji imaju šezdesetpostotno (60%) ili veće tjelesno oštećenje (invaliditet) odnosno stupanj oštećenja funkcionalnih sposobnosti (razine oštećenja) ostvaruju pravo prednosti pri upisu na studijske programe, bez obzira na položaj na rang-listi.

Iskustvo zlata vrijedi 2020.

Iskustvo zlata vrijedi 2020.

Ivica Petrinić

Poslovni dnevnik već tradicionalno putem društveno odgovornog projekta “Iskustvo zlata vrijedi” spaja partnere poslodavce sa studentima s invaliditetom i studentima slabijega materijalnog statusa, s ciljem omogućavanja prakse radi lakšeg zapošljavanja u budućnosti. Do sada je kroz projekt omogućena radna praksa za više od 100 studenata s invaliditetom te studenata slabijega materijalnog statusa.

Više
Raspored sportskih aktivnosti za...

Raspored sportskih aktivnosti za studente u 2020./2021. godini

Ivica Petrinić

Sportske aktivnosti za studente Sveučilišta u akademskoj godini 2020./2021. održavaju se u sportskoj dvorani u Ronjgovoj 1 prema sljedećem rasporedu:

Spektakl 5. Međusveučilišnog...

Spektakl 5. Međusveučilišnog svjetskog prvenstva održanog u Puli završio spektakularnim rezultatima pulskih studenata sportaša

Ivica Petrinić

Studentske sportske ekipe još su jednom ostvarile izvrsne rezultate na prestižnom međunarodnom sveučilišnom natjecanju 5th World Inter-Universities Championships (WIUSC) koje se od 13. do 17. studenog održalo u Puli. Rukometašice Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli (SJD) napravile su pravu senzaciju pobijedivši svih šest utakmica čime su postale – Svjetske međusveučilišne prvakinje! Uz njih, značajne rezultate postigli smo u čak 4 sporta; futsal, nogomet, košarka te muški rukomet. Naime, pulski sveučilišni sport bogatiji je čak za 5 postolja – futsal, nogometaši te košarkaši osvojili su bronce dok su rukometaši u finalu izgubili s golom razlike te uzeli srebro.

Prijem kod rektora povodom izvrsnih...

Prijem kod rektora povodom izvrsnih rezultata studenata sportaša pulskog Sveučilišta

Ivica Petrinić

Rektor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli prof. dr. sc. Alfio Barbieri jučer je u svom uredu primio kapetane sportskih ekipa koji su ostvarili izvrsne rezultate na 5. međusveučilišnom svjetskom prvenstvu (5th World InterUniversities Championships - WIUC) koji je ove godine održan u Puli u razdoblju od 13. studenoga do 17. studenoga 2019. godine. Na natjecanju je sudjelovalo preko 2.300 studenata s više od 70 Sveučilišta diljem Europe, Afrike i Azije.

Pulski studenti nastupaju na dva...

Pulski studenti nastupaju na dva međunarodna sveučilišna turnira

Ivica Petrinić

Od 13. do 18. studenog 2019. godine studenti sportaši pulskog sveučilišta nastupit će na dva renomirana međunarodna sportska natjecanja - 5. međusveučilišnom svjetskom prvenstvu (5th World InterUniversity Championships - WIUC) i na Euroijadi.

Više
Informacija o studentskim iskaznicama...

Informacija o studentskim iskaznicama uz upis u akademsku godinu 2020./2021.

Dominik Tomislav Vladić

Od strane Ureda za studente i obrazovne programe kreirane su studentske iskaznice za studente koji su dostavili potrebno:

  • fotografiju dimenzija 10x15 cm (skeniranu)
  • i sliku potpisa crnim markerom na bijelom papiru

Ovime pozivamo studente koji nisu izvršili svoju obvezu da navedeno dostave na e-mail adrese djelatnika Ureda za studente i obrazovne programe po sastavnicama.

Ured za studente i obrazovne programe...

Ured za studente i obrazovne programe neće primati studente

Ivica Petrinić

Ured za studente i obrazovne programe obavještava sve studente Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli da uslijed nastale epidemiološke situacije od petka 13. ožujka 2020. neće primati studente. Pozivaju se studenti da komunikaciju s djelatnicima Ureda obavljaju putem e-maila djelatnika prema sastavnici. Radno vrijeme Ureda je od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Izrada studentskih iskaznica (x-ica)

Izrada studentskih iskaznica (x-ica)

Ivica Petrinić

Studenti prvih godina preddiplomskih i diplomskih studija koji se nisu slikali za studentske iskaznice (x-ice) molimo da dođu u Ured za studente i obrazovne programe, suteren zgrade FET-a, Preradovićeva 1, soba 8.

 

Preuzimanje studentskih iskaznica...

Preuzimanje studentskih iskaznica (x-ica)

Ivica Petrinić

Obavještavaju se studenti da, od srijede 16. listopada, studentske iskaznice (x-ice) mogu preuzeti u zgradi Sveučilišta, Ronjgova 1 (prvi kat desno, soba. 16 b) u vremenu od 8.30 do 10 sati te od 11 do 12 sati, uz predočenje osobne iskaznice. 

Više
Natječaj za dodjelu stipendija Vlade...

Natječaj za dodjelu stipendija Vlade Narodne Republike Kine u akademskoj godini 2021./2022.

Ivica Petrinić

Ministarstvo znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske i Agencija za mobilnost i programe Europske unije, u suradnji s Veleposlanstvom Narodne Republike Kine u Republici Hrvatskoj, pozivaju na podnošenje prijava za dodjelu stipendija Vlade Narodne Republike Kine u akademskoj godini 2021./2022.

Rezultati Natječaja za dodjelu...

Rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa koji studiraju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli

Ivica Petrinić

Obavještavaju se studenti da je utvrđena konačna rang-lista studenata i studentica koji ostvaruju pravo na jednokratnu potporu (pomoć) zbog slabijeg socio-ekonomskog statusa u akademskoj godini 2020./2021. godini. U nastavku možete pronaći konačnu rang-listu studenata i studentica koji su ostvarili pravo na jednokratnu potporu (pomoć) i obrazac koji je potrebno popuniti.

Privremeni rezultati Natječaja za...

Privremeni rezultati Natječaja za dodjelu jednokratne pomoći

Ana Brodarič

Povjerenstvo za provedbu Natječaja za dodjelu jednokratne potpore (pomoći) studentima slabijeg socio-ekonomskog statusa nakon pregleda cjelokupne dokumentacije utvrdilo je da u propisanom roku na Natječaj pristiglo ukupno 72 prijave. Od ukupno pristiglih prijava 33 prijave isključene su iz natječajnog postupka i to 9 prijava jer prosječni mjesečni prihodi po članu zajedničkog kućanstva prelazi 65% proračunske osnovice, a koji je poseban uvjet propisan točkom III. predmetnog Natječaja, a 23 prijave jer nisu dostavljene potvrde nadležne porezne uprave na temelju kojih bi se dokazalo ispunjavanje posebnog uvjeta ili su dostavljene potvrde nadležne porezne uprave za 2019. godinu što nije propisano uvjetima natječaja

Ministarstvo znanosti i obrazovanja...

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisuje javni natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2020./2021.

Ivica Petrinić

Ministarstvo znanosti i obrazovanja raspisalo je Natječaj za dodjelu 400 državnih stipendija za posebne skupine studenata za akademsku godinu 2020./2021. (sukladno osiguranim sredstvima u Državnome proračunu) redovitim studentima visokih učilišta u Republici Hrvatskoj.

Više
Najava predavanja Dubravke Ujčić...

Najava predavanja Dubravke Ujčić Lukšić na temu "Ispitna anksioznost i samopodrška: što mogu učiniti za sebe u situaciji ispitne anksioznosti"

Ivica Petrinić

Psihološko savjetovalište za studente i studentice poziva vas na predavanje Dubravke Ujčić Lukšić, profesorice psihologije i Geštalt terapeutkinje na temu "Ispitna anksioznost i samopodrška: Što mogu učiniti za sebe u situaciji ispitne anksioznosti" koje će se održati u četvrtak 17. siječnja 2019. u dvorani Tone Peruško s početkom u 17.30 sati. Veselimo se vašem dolasku!

Više
Studentski zbor Sveučilišta Jurja...

Studentski zbor Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli raspisuje javni poziv za imenovanje studentskog pravobranitelja/ice u cilju bolje zastupljenosti studenata, zaštite studentskih prava i povećanju studentskog standarda na Sveučilištu

Ivica Petrinić

Studentski pravobranitelj prima pritužbe studenata koje se odnose na njihova prava i raspravlja o njima s nadležnim tijelima Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli, savjetuje studente o načinu ostvarivanja njihovih prava, može sudjelovati u stegovnim postupcima protiv studenata radi zaštite njihovih prava te obavlja druge poslove iz djelokruga svog rada.

Luka Škabić - Studentski...

Luka Škabić - Studentski pravobranitelj Sveučilišta Jurja Dobrile u Puli

Ivica Petrinić

Dana 15. siječnja 2019. godine  prikazan je prilog o Studentskom pravobranitelju na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli u emisiji TV Index na regionalnoj tv postaji TV Nova. Aktualni Studentski pravobranitelj Luka Škabić, student je diplomskog studija poslovne ekonomije pri Fakultetu ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković" u Puli.

 

Više